Modalitate de Plată

Prețurile afișate pe pagina Seroussi includ TVA 19%. Factura eliberată la livrarea comenzii Dumneavoastră va reflecta aceleași prețuri ca cele prezentate pe site, la care se adaugă și costurile de livrare, dacă este cazul (vezi LIVRARE / Taxe de livrare).

În legătură cu legea care intră in vigoare Ia data de 11.11.2023, va rog să luați în considerare următoarele informatii importante atunci când plasati o comandă în magazinul nostru online:

Atunci când comandați ca și companie (cu număr de TVA sau fără numar de TVA) :

  • Dacă plasați o comandă între 1.000,00 — 4.999,00 lei, ca și companie, puteți plăti doar cu cardul bancar la livrare.
  • Până la o valoare de comandă de 999,00 lei, puteți plăti în numerar sau cu cardul bancar.
  • Pentru comenzi de 5.000,00 lei sau mai mult, nu există opțiunea de plată la livrare! In acest caz, există doar opțiunea de plată prin transfer bancar în avans.

Ca persoană fizică:

  • Până la o valoare de 4.999,00 lei, puteți plăti în numerar sau cu cardul bancar, iar peste aceasta sumă, dar nu mai mult de 9.999,00 lei, puteți plăti doar cu cardul bancar.
  • Pentru comenzi de 10.000,00 lei, sau mai mult, există doar opțiunea de plată prin transfer bancar în avans.

PLATA LA RAMBURS

Plata valorii facturii se poate efectua ramburs, in numerar, la primirea coletului.

PLATA ONLINE CU CARDUL

Plata se poate efectua online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare.

În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele NORADA .

Back to Top