Livrare

Produsele comandate de Dumneavoastră se livrează în termen de 48 de ore – 5 zile lucrătoare, în funcție de stocurile existente și de disponibilitate. Veți fi informat telefonic sau prin email de situația comenzii Dumneavoastră, incluzând detalii referitoare la livrare. Livrarea se efectuează prin curierat rapid, doar pe teritoriul României.

Taxele de livrare:

  • GRATIS – pentru comenzile de peste 250 lei
  • CU PLATĂ – în funcție de greutate, pentru comenzile cu valori mai mici de 250 lei.

Pentru calcularea prețului de livrare, vă rugăm accesați următorul link: https://www.fancourier.ro/estimare-cost/ sau https://app.urgentcargus.ro/Private/ComandaAcum.aspx?action=Calculator. Nu uitați să bifați și să treceți valoarea rambursului, aceasta generând costuri suplimentare, care trebuie cumulate celor de transport.

Brandul Seroussi, implicit firma NORADA SA, nu răspunde de nicio deteriorare în timpul transportului cauzată produsului / produselor comandate de Dumneavoastră, aceasta revine în totalitate serviciului de curierat, conform legislației în vigoare. Vom înlocui produsele deteriorate, după dovada culpei curieratului și după înștiințarea în termen de 24 de ore de la primirea coletului, în limita stocurilor existente.

Pentru orice informație contactați-ne la adresa de mail [email protected] .

Back to Top