Intrebări frecvente

 1. Cum achiziționăm produse de pe pagina Seroussi?
  Simplu: alegeți produsul, talia (Regulară, Înaltă sau Scurtă), mărimea și plasați comanda, direct pe site. Dacă sunteți client nou și pentru a elimina retururile inutile, datorate mărimii necorespunzătoare, vă sugerăm să vizitați, în prealabil, unul din magazinele Seroussi și să probați diferite modele și mărimi ca să alegeți costumul perfect pentru Dvs. După această experiență veți avea posibilitatea de a comanda mai ușor de pa pagina web, știind că alegeți mărimea potrivită. Vom verifica stocurile și vă vom comunica în decurs de 24 ore informații privitoare la disponibilitatea și livrarea produselor comandate.
 2. Am cumpărat un costum dintr-un magazin Seroussi, aș dori să îl returnez. Cum procedez?
  În cazul în care produsul cumpărat dintr-un magazin Seroussi nu vă place, sau mărimea nu se potrivește, acceptăm returul acestuia. Produsul va fi înlocuit cu unul corespunzător, în limita stocurilor. Nu se returnează contravaloarea produsului / produselor cumpărate! Returul se va face mereu în magazinul din care s-a efectuat achiziția. Consultanții din magazin vor verifica produsul returnat (care trebuie să fie în aceeași stare în care a fost achiziționat, cu etichetele și ambalajele intacte, și va fi însoțit de bonul de casă primit de la magazin), urmând să vă ofere soluția cea mai potrivită. Propunem mereu clienților noștri să achiziționeze mai degrabă Vouchere cadou (https://seroussi.ro/voucher-cadou), decât un produs care să nu se potrivească dimensional, stilistic sau cromatic celui căruia i-a fost destinat. În cazul achiziționării unui produs on-line, vă invităm să verificați politica noastră de retur: POLITICA DE RETUR https://seroussi.ro/politica-de-retur Pentru orice informații suplimentare, sau neclarități privind returnarea produselor, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email [email protected] .
 3. Unde aveți magazine?
  Pentru a găsi cel mai apropiat magazin Seroussi, vă rugăm să vizitați secțiunea Magazine de pe pagina noastră de web: www.seroussi.ro . Magazinele SEROUSSI comercializează doar îmbrăcăminte bărbătească cu marca Seroussi (https://seroussi.ro/ro/magazine-seroussi ) dar produsele SEROUSSI se mai gasesc si la magazinele partenere, sau multi-brand, .
 4. Ce sunt Voucherele cadou și cum se procedează?
  VOUCHERELE CADOU sunt tichete în valoare nominală de 150, 250, respectiv 500 de lei. Acestea se achiziționează în magazinele Seroussi. Pentru detalii vizitați secțiunea https://seroussi.ro/voucher-cadou. Aceste vouchere cadou vă salvează de gustul amar că nu ați nimerit mărimea sau culoarea. Dăruiți un voucher, iar cel care îl primește își alege pe gustul și mărimea proprie. Și toată lumea va fi fericită!
 5. De ce se șifonează costumele Seroussi?< br/> Deoarece sunt confecționate din stofe țesute din fibre naturale, cu preponderență lână. Folosim și amestecuri nobile cu mătase sau cașmir, sau țesături din bumbac, in – în diferite combinații. După cum se știe toate țesăturile din fibre naturale se șifonează, în special dacă nu sunt tratate chimic. Există unele stofe care, datorită unui mic procent de elastan în compoziție, sau a procedeelor tehnologice avansate, se șifonează mai greu și își revin mai repede. Acestea se întâlnesc în special la categoria TRAVEL SUIT, sau în cadrul programului Seroussi Black&Navy.
 6. Se taie eticheta de la mânecă?
  Da – categoric, da. Aceea mică etichetă se ”punctează” pe mâneca sacoului pentru a identifica brandul favorit în magazinele multi-brand. Însă, odată sacoul / costumul cumpărat, eticheta de la mânecă se va tăia cu grijă (să nu tăiați țesătura).
 7. Cât de largă / lungă trebuie să fie mâneca cămășii?
  Manșeta trebuie să fie confortabilă în jurul încheieturii mâinii, dar să fie suficient de strânsă încât, atunci când este încheiată, să nu alunece prea mult peste mână. Regula noastră generală este ca manșeta cămășii să fie cu aproximativ 2 cm mai largă decât încheietura. Dacă se strânge prea mult material la încheietura mâinii, vă sugerăm să duceți cămașa la un croitor pentru ajustarea lungimii. Lungimea ideală a mânecii sacoului este atunci când se vede 1-2 cm din manșeta cămășii. Dacă mâneca de la cămașă ”iese” mai mult decât 2 cm, înseamnă că aceasta este prea lungă sau manșeta este prea largă. Vă sugerăm să duceți cămașa la un croitor, ca să ajusteze lungimea / lățimea mânecii pe măsura Dvs.
 8. Când port bretele cu smoking am nevoie și de brâu?
  Regula generală este că betelia pantalonilor formali trebuie să fie acoperită. Ca și opțiuni pentru această ”mascare” sunt: brâul, (nu are nicio legătură cu a-ți ține pantalonii), o vestă sau un sacou de de seară cu dublu rând (care nu este niciodată descheiat în public).
  Bretelele au rolul de a fixa pantalonii să nu alunece, iar brâul de a acoperi betelia.
 9. De ce nu se încheie ultimul nasture al sacoului?
  Este o povestioară de demult: un rege s-a îngrășat, nefiind în stare să încheie ultimul nasture de la tunica lui. Iar întreaga curte l-a urmat, luând-o ca o declarație de modă. De atunci ultimul nasture al sacoului (indiferent de câți nasturi are) nu se mai încheie.
 10. Șosetele trebuie să se potrivească cu pantofii sau pantalonii?
  Șosetele ar trebui să se potrivească cu pantalonii. Pot fi cu o nuanță mai întunecați. Acest lucru oferă o linie vizuală continuă de la talie până la pantofi. În caz contrar, ochiul se oprește la gleznă, un punct pe care nu dorim neapărat să-l subliniem. Puteți utiliza o culoare secundară în ciorap pentru a se potrivi cu o cravată, o batistă sau cu cea a cămășii. Sau poți fi crazy și să porți șosete funny – dar nu la orice ocazie!
 11. Cum se asortează pantofii?
  La pantaloni de culoare gri pantofii pot fi negri (clasic), maro închis (sofisticat) sau cordovan. Cu bleumarin pantofii pot fi negri, maro sau cordovan / bordo închis. Cu pantalonii negri, pantofii pot fi negri sau burgundy, dar niciodată marou. Cordovanul sau bordoul închis poate fi purtat cu pantaloni de aproape orice culoare. Negrul nu se asortează niciodată cu marou – fiind considerat un păcat capital în lumea modei.
 12. Ce înseamnă Bespoke?
  Bespoke înseamnă confecționat la comandă și personalizat conform specificațiilor unui client anume. Bespoke implică o serie de operații executate manual, începând cu măsurarea cu acuratețe a clientului de către un croitor profesionist, până la cusături de fixare a șlițurilor, etc., dar sunt folosite și materiale speciale. Aceste costume sunt croite pe măsurile și luând în considerare particularitățile corporale ale clientului (de ex.: o mânecă mai scurtă, spatele mai curbat sau burta mai proeminentă, etc.).
 13. Care costum este mai potrivit pentru o ținută office: cel încheiat la un rând sau la două rânduri de nasturi?
  Ambele tipuri de costume sunt acceptate în același mod. Trebuie luat în considerare că sacoul la dublu rând trebuie încheiat mereu, deci este un pic mai ”scorțos”. Oricum ați alege, esențial este să vă simțiți bine în costumul respectiv și să nu încheiați ultimul nasture.
Back to Top