Garantii

Brandul Seroussi, implicit firma NORADA SA, producătoarea, respectiv distribuitor al produselor ”Seroussi”, vă asigură toate drepturile conferite de legislația în vigoare :

“consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la produsul respectiv, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primirea produsului“ – OUG 140/2021, O.G. nr. 21/1992, republicată.
Modalitatea prin care se asigură consumatorului garanția este înlocuirea produsului cumpărat sau, dacă acest lucru nu este posibil, atunci se trece la restituirea contravalorii achitate.

Termenul de garantie este de maxim 30 zile lucrătoare de la data livrării produsului, pentru deficiențe neimputabile consumatorului.

Răspunderea vânzătorului este asumată în conformitate cu dispozițiile OUG 140/2021. Restituirea contravalorii produsului se face în conditiile OUG 140/2021 precum și art.14 si 15 din OG 21/1992 republicată. Măsura reparatorie poate fi stabilită prin negociere comună. Pentru acordarea garanției este necesară respectarea instrucțiunilor precizate mai jos.

Păstrați factura și chitanța ( în cazul achitării contravalorii), pentru eventuale reclamații.

IMPORTANT

Compozitia, instrucțiunile de întreținere și/sau pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului Dvs. se găsesc pe eticheta din interiorul produsului. Acestea sunt specifice produsului Dvs. și este obligatorie consultarea și respectarea acestora. Feriți produsul dvs. de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acțiune fizică de natură să-l deterioreze. În cazul în care apelați la servicii specializate de curațătorie/spălătorie pentru întreținerea prodului dvs. , societarea NORADA S.A. nu poate fi facută răspunzătoare pentru nici un fel de defect ce poate apărea datorită procesului de curățare/spălare.

ATENȚIE

Nu tăiați etichetele interioare originale. Lipsa acestor etichete interioare duce automat la pierderea oricărei garanții.

Utilizarea datelor sau a serviciilor, precum și cumpărarea oricărui produs de pe acest site dovedește că utilizatorul / consumatorul este informat asupra faptului că orice dispută sau conflict care poate apărea între utilizator și Brandul Seroussi / S.C. NORADA S.A. va fi soluționată pe baza legislației în vigoare și se va încerca în primul rând rezolvarea acestora pe cale amiabilă, în maxim 30 de zile lucrătoare.

Back to Top