SACOU SMOKING BARBATI

Un sacou smoking este o piesă vestimentară ce nu poate lipsi din garderoba unui bărbat, fiind rezervat pentru ocaziile speciale din viață, cum sunt nunțile sau alte ceremonii fastuoase.

La Seroussi îți oferim o colecție impresionantă de sacouri ceremonie bărbați și smokinguri elegante, ce completează ținute de seară deosebite, pentru momentele unice din viață.

Alege un sacou smoking de calitate, croit pe măsura ta, pentru o eleganță și un stil desăvârșit

Atunci când dorești să arăți încântător la ocazii și evenimente importante, alege un costum smoking de la Seroussi. Te bucuri de o piesă vestimentară unică, ce a fost croită cu măiestrie, folosind cele mai alese stofe, precum lână virgină 100%, satin și având design-uri elegante și contemporane.

La Seroussi găsești sacoul de nuntă care îți vine perfect, pe care îl poți combina cu modele de pantaloni eleganți și de calitate. Poți opta pentru modele diversificate, în funcție de nuanță și design, de la modele uni, la cele cu microdesign, inserție glitter sau cele cu motive decorative țesute de tip Jacquard. Smokingurile prezintă elemente stilistice speciale, precum: rever ascuțit satinat, nasture satinat, două buzunare anterioare și unul la piept.

De asemenea, modelele de costum smoking mire de la Seroussi pot fi comandate în nuanțe deosebite, precum: bordo, indigo, vișiniu sau gri închis. Nu vei purta doar o piesă vestimentară stilată și confortabilă, ci vei face și o declarație de stil.

De peste 25 de ani, brandul românesc Seroussi a oferit bărbaților din România posibilitatea să se simtă speciali și încrezători purtând costume stilate și confortabile la cele mai frumoase evenimente. Atuurile sunt de partea ta: calitate superioară, materiale deosebite, croială impecabilă, design modern, culori atractive și eleganță atemporală.

Alege un sacou smoking bărbătesc bine croit, care îți va veni perfect și prin care te vei face remarcat. Transformă momentele speciale din viața ta în amintiri de neuitat!

SACOU SMOKING

Vizualizare ca Grilă Listă

21 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

21 Articole

pe pagină
Setați descendent
Back to Top