Despre Noi

J.A. Seroussi


De ce Seroussi?


Se spune că avem o alegere... Eu am ales.


Ca producător de confecţii de un timp îndelungat, am ales să plasez fabricile mele printre cele mai bune din Europa, prin tehnologia lor avansată şi prin logistica aferentă. După mulţi ani de confecţionare a costumelor bărbăteşti de înaltă calitate pentru branduri renumite, am ales să lansez propria marcă. Am ales cea mai tânără dintre fabricile mele din România să pornesc producţia mea proprie pentru piaţa locală.
 
Reţeta mea este simplă: fabricaţie de înaltă calitate, îmbogăţită cu selectarea atentă a celor mai fine stofe ale unor cunoscute ţesătorii italiene, şi condimentată cu auxiliare de înaltă calitate, toate îmbinate prin tipare moderne bine echilibrate, şi obţii un costum de cea mai bună calitate pe care ţi-l poţi dori. Obţii costumul “SEROUSSI”. Marca “SEROUSSI” a optat mereu pentru calitate şi creativitate, îmbinând conceptele clasice cu cele moderne, a confortului şi rafinamentului într-o subtilă combinaţie.
 
Stofele utilizate sunt 100% din lână de cea mai bună calitate, precum şi în diferite combinaţii cu mătase sau mohair, rezultând un costum confortabil şi accesibil, în care puteţi călători până la destinaţii diferite unde să participaţi direct la şedinţe, arătând ca şi când atunci aţi fi păşit afară din casă. Costume clasice dar moderne, combinaţii de smart casual, şi / sau costume de ceremonie – toate fac parte din colecţia mărcii “SEROUSSI”.
 
Acum este rândul tău să Alegi!

  • Fabricație de înaltă calitate.
  • Produs în România.
  • Stofe fine alese.
  • Țesătorie italiană.
  • Marcă renumită.
  • Accesorii special alese.

 

Back to Top