TAILOR FIT

TAILOR FIT

Black&Navy : În această secțiune vă propunem câteva poziții de sacouri business Black& Navy, sacouri și costume de smoching, frac, redingotă, pantaloni separați, dar și accessorii de ceremonie: cămăși, papioane și brâuri.

Sacourile și pantalonii sunt croiți separați, astfel pot fi combinați în mărimi diferite, în funcție de dorintța Dumneavoastră.

Vă oferim trei grupe de mărimi, sau talii: Regular, Lung și Scurt pentru ca să găsiți îmbrăcămintea potrivită Dumneavoastră.

Pentru a face cumpărături on-line, mai jos dați click pe linkul: Web Shop!


Română

Costum Barbati HARVARD / COOPER - Tailor Fit

  • HARVARD / COOPER este un model elegant prin definiție datorită reverului ascuțit și al cusăturii ornamentale de pe rever, guler și clapele buzunarelor.
  • Sacoul este încheiat la doi nasturi, cu două șlițuri laterale, două buzunare exterioare, trei buzunare interioare și cusatură ornamentală Columbia pe căptușeală.
  • Pantalonii croiți pe corp sunt fără pense, cu două buzunare laterale oblice și două buzunare încheiate cu câte un nasture la spate.

 

Costum Barbati NEW HIDDINGS - Tailor Fit

  • NEW HIDDINGS / COOPER este unul dintre cele mai vândute modele, combinând confortul tiparelor cu țesăturile moderne. În acest sezon avem multe nuanțe de gri, cu texturi diferite, culoare care poate fi "îmbrăcată" în multe combinații.
  • Sacoul este încheiat la doi nasturi, cu două șlițuri laterale, două buzunare exterioare, trei buzunare interioare și cusatură ornamentală Columbia pe căptușeală. Pantalonii croiți pe corp sunt fără pense, cu două buzunare laterale oblice și două buzunare încheiate cu câte un nasture la spate.

Combinând modelul de sacou NEW HIDDINGS cu pantalonii GAHAN obținem un costum mai lejer, mai confortabil, pentru domni de o eleganță eternă, cu detalii în trend. Pantalonii Gahan sunt mai comozi, fiind preferați de clienții noștri care poartă costume business de mult timp.

 

Costum Barbati NEW HIDDINGS / GAHAN - Tailor Fit

  • Combinând modelul de sacou NEW HIDDINGS cu pantalonii GAHAN obținem un costum mai lejer, mai confortabil, pentru domni de o eleganță eternă, cu detalii în trend.
  • Pantalonii Gahan sunt mai comozi, fiind preferați de clienții noștri care poartă costume business de mult timp.