SLIM-FIT

SLIM-FIT

SLIM FIT este costumul sau sacoul purtat de bărbați tineri și dinamici, aflați în trend și în mijlocul evenimentelor. Sunt produse mai scurte, mulate pe corp, exact ce caută cei ce se consideră în pas cu moda.


Română

Costum New Rowie / Cooper - Slim Fit

  • Modelul NEW ROWIE este - după cum o arată și numele - un model nou, creat special la cererea clienților noștri tineri, fiind mai strâmt decît sacourile din grupa TAILOR FIT.
  • Sacoul are reverul normal dar mai îngust decât la modelele Tailor Fit, este încheiat la doi nasturi, cu două șlițuri laterale, două buzunare exterioare, trei buzunare interioare și cusatură ornamentală Columbia pe căptușeală. Ca și noutate: din acest sezon bizetul din stofă al sacourilor sunt prelungite, ceea ce conferă un plus de fermitate buzUnarelor interioare. Pantalonii croiți pe corp sunt fără pense, cu două buzunare laterale oblice și două buzunare încheiate cu câte un nasture la spate.
  • Costum la două piese: sacou și pantaloni


Sacou NEW ROWIE - Slim Fit

  • Modelul NEW ROWIE este - după cum o arată și numele - un model nou, creat special la cererea clienților noștri tineri, fiind mai strâmt decît sacourile din grupa TAILOR FIT. Sacoul are reverul normal dar mai îngust, este încheiat la doi nasturi, cu două șlițuri laterale, două buzunare exterioare, trei buzunare interioare și cusatură ornamentală Columbia pe căptușeală.

Costum Piramid / Pipe - Slim Fit

  • PIRAMID / PIPE este un model construit pentru bărbații tineri, plini de elan și mereu în mijlocul evenimentelor, fie la birou, în vârtejul proiectelor , fie în cluburi, în centrul privirilor. Sacoul este mai scurt, la fel și mânecile acestuia, care au șlițuri funcționale, este încheiat la doi nasturi, cu două șlițuri laterale, două buzunare exterioare, trei buzunare interioare și cusatură ornamentală Columbia pe căptușeală. Pantalonii croiți strâmți sunt fără pense, cu două buzunare laterale oblice și două buzunare încheiate cu câte un nasture la spate.
  • Costum la două piese: sacou și pantaloni

Sacou PIRAMID - Slim Fit

  • PIRAMID este sacoul tinerilor dinamici, energici și în pas cu moda. De aceea țesăturile din care producem acest model sunt mereu cele mai moderne.