CASUAL

CASUAL

Black&Navy : În această secțiune vă propunem câteva poziții de sacouri business Black& Navy, sacouri și costume de smoching, frac, redingotă, pantaloni separați, dar și accessorii de ceremonie: cămăși, papioane și brâuri.

Sacourile și pantalonii sunt croiți separați, astfel pot fi combinați în mărimi diferite, în funcție de dorintța Dumneavoastră.

Vă oferim trei grupe de mărimi, sau talii: Regular, Lung și Scurt pentru ca să găsiți îmbrăcămintea potrivită Dumneavoastră.

Pentru a face cumpărături on-line, mai jos dați click pe linkul: Web Shop!

 

Română

DESCRIERE

Țesătura este un amestec de in cu bumbac, o combinație super pentru căldura sezonului estival. Culoarea cuprului bătută de soare se potrivește de minune atât cu verdele vegetației cât și cu azuriul valurilor mării.

Acesta este un proiect prin care venim în întâmpinarea acelor clienți care poartă mărimi diferite la sacou și la pantaloni. Aici ar intra și produsele noastre Black & Navy - care sunt croite tot separat, dând posibilitatea clienților de a îmbina mărimi și modele diferite din aceeați țesătură.

 

Mărimi:
  • REGULAR: 46-62
  • LUNG: 94-110
  • SCURT: 24-31

 

Compoziție țesătura 4422 0001/0039 -- 50%LI+50%CO -- Furnizor TOLLEGNO - Italia

 

Pret Sacou : 690RON
Pret Pantaloni : 331 RON

 

Compoziția, instrucțiunile de întreținere precum și pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului dumneavoastră se găsesc pe eticheta interioară a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră și este obligatorie consultarea acestora.