Livrare și modalitate de plată

Livrare și modalitate de plată

 • MODALITATE DE PLATĂ
  Prețurile afișate pe pagina Seroussi includ TVA 19%. Factura eliberată la livrarea comenzii Dumneavoastră va reflecta aceleși prețuri ca cele prezentate pe site, la care se adaugă și costurile de livrare, dacă este cazul (vezi LIVRARE / Taxe de livrare).

  RAMBURS

  Plata valorii facturii se poate efectua ramburs, in numerar, la primirea coletului.

  PLATA ONLINE CU CARDUL

  Plata se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

  Tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele NORADA.

 • LIVRARE
  Produsele comandate de Dumneavoastră se livrează în termen de 48 de ore – 5 zile lucrătoare, în funcție de stocurile existente și de disponibilitate. Veți fi informat telefonic sau prin email de situația comenzii Dumneavoastră, incluzând detalii referitoare la livrare. Livrarea se efectuează prin curierat rapid, doar pe teritoriul României.

  Taxele de livrare:

  • GRATIS – pentru comenzile de peste 250 lei
  • CU PLATĂ – taxa de livrare este de 15 lei, putand varia în funcție de greutate, pentru comenzile cu valori mai mici de 250 lei.

  Pentru calcularea prețului de livrare, vă rugăm accesați următorul link: https://www.fancourier.ro/estimare-cost/ sau https://app.urgentcargus.ro/Private/ComandaAcum.aspx?action=Calculator. Nu uitați să bifați și să treceți valoarea rambursului, aceasta generând costuri suplimentare, care trebuie cumulate celor de transport.

  Brandul Seroussi, implicit firma NORADA SA, nu răspunde de nicio deteriorare în timpul transportului cauzată produsului / produselor comandate de Dumneavoastră, aceasta revine în totalitate serviciului de curierat, conform legislației în vigoare. Vom înlocui produsele deteriorate, după dovada culpei curieratului și după înștiințarea în termen de 24 de ore de la primirea coletului, în limita stocurilor existente.

  Pentru orice informație contactați-ne la adresa de mail office@seroussi.ro .