NOUTĂŢI

NOUTĂŢI

NOUTĂȚI - AUGUST 2019

 

Am suplimentat colecția de Vară – pentru că ați căutat în magazinele noastre produse și culori noi. Una dintre pozițiile speciale este sacoul verde PIRAMID, pe care îl puteți combina cu pantalonii bej PIPE.

Căutați un sacou care să fie confortabil și să reziste atât la zile încinse în birou, cât și la călătorii? Acesta este o stofă din colecția TRAVEL – fiind tocmai ceea ce vă trebuie, fie caniculă – fie o seară răcoroasă.

Însă mai avem și alte sacouri – în special în carouri, dacă doriți o pată de culoare în garderoba dumneavoastră.

 

 

 

 

Pentru viitorii miri am lansat mini-ocolecție de smochinguri, în diferite modele și culori. Avem nuanțe de albastru, până la belumarin, diferite țesături negre nobile, cu microdesign sau uni. Iar modelele sunt diferite și ca fit și ca formă. Intrați în secțiunea CEREMONIE pentru a alege culoarea și stilu preferat. În magazinele SEROUSSI aveți posiblitatea de a vedea culorile și simți textura acestor frumoase sacouri de gală.

 

 

 

MIX&MATCH – dezvoltarea conceptului

 

Până acum, sub ideea de Mix&Match, v-am prezentat mai mult combinații de sacouri și pantaloni din aceeași țesătură, în modele și mărimi diferite.

În acest sezon vă oferim câteva poziții de costume sau de sacouri în carouri la care am produs veste cu pantaloni din stofe uni, în nuanțe potrivite, pe care să le combinați după gustul și cerințele dumneavoastră.

Astfel, cumpărând un costum elegant, modern, confecționat dintr-o stofă în carouri, și alegând lângă acesta vesta și pantalonii uni potriviți, dobândiți 3-4 ținute dintr-un hop.

Sunt combinații frumoase, alese special, care vă vor evidenția rafinamentul și gustul pentru eleganță.

 


 

În curând se deschide sezonul nunților. Ne-am gândit și la mirii care doresc modele noi, speciale, ieșite din comun. Astfel că, în următoarele săptămâni, vor apărea în magazinele Seroussi următoarele modele noi:

RINGO – un sacou de gală, sacou de seară fără rever și cu guler căzăcesc, sau tip tunică. Fiind croit pe corp, vă va defini silueta atletică.

La acest tip de sacou propunem cămașă cu manșetă dublă și, neapărat papion.

REDING – este un model nou de redingotă, mai scurt și mai cambrat, cu o croială fluidă și frumos curbată.

Redingota cere cămașă cu manșetă dublă și papion.

COZTUX – are la bază un model foarte bine vândut, însă tiparele lui au fost cambrate pe corp și la mâneci, iar reverul a fost lățit, conform trendului actual.

Acest sacou de smoching se poate purta cu papion, dar și cu o cravată neagră, în funcție de eveniment.

TUXSYD – sacou smoching încheiat la două rânduri de nasturi, cu rever lat, ascuțit.

Un model extra-elegant, venit din timpuri vechi și actualizat prin croiul cambrat și țesătura confortabilă, cu elastan în compoziție.

 


 

Noutatea din anul 2018 este introducerea în programul LIMITED EDITION a furnizorului de stofă LORO PIANA, un nume cunoscut pe piața confecțiilor. Cu sediul în nordul Italiei, Loro Piana produce țesături la superlativ și bunuri de lux, folosind cele mai fine și cele mai rare materii prime din lume. Urmărirea excelenței a fost misiunea sa de șase generații. Loro Piana își actualizează în mod constant gama de peste 1.500 de variații de țesătură din care se pot alege, inclusiv lână merinos extra-fină, cașmir și Baby Cașmir, vicuña și cele mai fine mătăsuri, combinate cu alte fibre care au ca rezultat cele mai ușoare și performante țesături pentru ținute formale.

LORO PIANA a stabilit punctul de referință pentru cele mai bune fire și țesături din lume, datorită investițiilor sale neobosite în materii prime și producție și inovației tehnice continue. Compania controlează fiecare etapă a producției la standardele sale exigente, de la colectarea fibrelor naturale până la livrarea produselor finite către magazinele sale. Angajamentul lui Loro Piana față de viabilitatea acestor fibre rare și exclusive a dus la programe de conservare pe termen lung pentru protejarea animalelor și a habitatelor acestora. Prin fortificarea parteneriatelor exclusive cu furnizorii din întreaga lume, sprijină și încurajează cercetarea și dezvoltarea direct de la sursă. Loro Piana folosește aceste materii prime unice pentru a-și produce țesăturile de renume mondial și bunurile de lux excepționale, toate fiind meticulos realizate în Italia de către unii dintre cei mai pricepuți artizani ai țării. Tradiția și inovația inspiră viziunea calității fără compromis.

 

 

Produse confecționate din această stofă se pot comanda în magazinele Seroussi din AFI Mall – București, Iulius Mall – Cluj Napoca și Timișoara, Promenada Mall – Târgu Mureș și Palas Mall din Iași. Alegeți țesătura din cataloagele Loro Piana, alegeți modelul Seroussi în mărimea potrivită, plasați comanda și primiți produsul în maxim 20 de zile lucrătoare.

 


 

ȚESĂTURI SPECIALE ÎN COLECȚIA PRIMĂVARĂ-VARĂ 2018

 

Brandul Seroussi continua să aducă câteva materiale speciale și în colecția Primăvară / Vară 2018. Vă vom prezenta aici una dintre ele: o țesătură pentru sacouri de vară, ușoară de la firma DRAGO din Italia.

 

Bluefeel este o lână tropicală de finețe 140’S - numită "țesătură supremă pentru călătorii de afaceri".

 

Vă oferim noul sacou GIZA confecționat din acest articol, în 9 culori de vară frumoase, luminoase, care vor fi în magazinele noastre începând cu luna martie a acestui an.

Țesături speciale în colecția primăvară-vară

 

 

Ce face această țesătură specială?

 

Țesături speciale în colecția primăvară-vară
  • Este natural-elastică - pentru un fit perfect.
  • Este impermeabilă, respingând apa.
  • Este un material anti-pată, fiind ușor de curățat.
  • Conferă un sentiment de răcorire, oprind razele arzătoare ale soarelui, datorită vopsirii și finisării sale speciale, ajutând la respingerea radiațiilor solare.
  • Este ecologic, deoarece este fabricat din lână organică patagoniană, respectând mediul și animalele.

 

O altă țesătură specială folosită în colecția de Primăvară-Vară 2018 este cea furnizată de ZIGNONE: articolul WR918.Această stofă respinge apa – deci, automat este mai ușor de întreținut, are în compoziție și elastan comfortabil, obținând astfel un TRAVEL SUIT perfect.

 

Țesături speciale în colecția primăvară-vară

Am confecționat două modele de costume MIX&MATCH: HARVARD + COOPER și NEW ROWIE + PIPE, pentru a da posibilitatea de alegere pentru domni din mai multe categorii de vârstă, conformație corporală sau fit.

Țesături speciale în colecția primăvară-vară
Țesături speciale în colecția primăvară-vară

 


 

LUNA CADOURILOR

 

Luna cadourilor

Ca să venim în întâmpinarea celor care doresc să cumpere un cadou frumos, elegant, masculin vă oferim cutia cadou, care cuprinde o cravată și o batistă din mătase, precum și o pereche de butoni din metal, cu sau fără pietre semiprețioase. Valoarea cadoului o alegeți dumneavoastră, în funcție de accesoriile combinate.

Sau alegeți orice alt accesoriu din magazinele noastre. Sărbători fericite vă dorim!

Luna cadourilor

 


 

 

 

ACCESORII PENTRU DOMNI

În fiecare sezon aducem accesorii noi, frumoase, interesante, elegante. O noutate limitată o reprezintă butonii aniversari de la MON ART - Italia, care sunt numerotate toate, nefiind două la fel. Tema adoptată pentru această aniversare de 45 de ani este Leonardo daVinci și lucrările lui. Alegeți ceva unic dar etern.

 

 

GECI SPORT DE LA FÉRAUD - FRANȚA

 

Colecția de toamnă 2017 a început cu o noutate: geci sport în magazinele Seroussi. Deocamdată avem doar trei modele, dintre care două sunt reversibile, însă dorim să dezvoltăm și gama produselor sport.

AVIO este o jachetă reversibilă. SENSO este o jachetă de voiaj, cu buzunare confortabile, mari, aplicate și cu terminație stretch pentru a vă susține pe durata călătoriei. TRENO este o jachetă reversibilă. Jachetele sunt foarte ușoare, călduroase, cu funcții de protecție împotriva vântului și de impermeabilitate, pentru confortul dumneavoastră. Mai multe detalii găsiți aici: https://magazin.seroussi.ro/colectia-seroussi-casual-toamna-iarna-2017.html?___store=ro

 

 

AM INTRODUS PANTOFII LOAKE ÎN MAGAZINELE SEROUSSI

 

Loake este un producător tradițional de încălțăminte pentru bărbați, cu o istorie de peste 130 de ani în Anglia. Este renumit pentru pantofii clasici realizați prin tehnica Goodyear Welted și pentru faptul că folosește doar materialele de cea mai înalta calitate. Atunci când tradiția și performanța întâlnesc pasiunea standarde mai înalte se nasc, iar Loake nu face excepție. ”Astăzi, 5 generații și 130 de ani mai târziu, asocierea dintre Loake și pantofii de calitate, lucrați manual, încă persistă.” Detalii în magazinele Seroussi sau pe adresa de mail: office@seroussi.ro

Dacă până acum vi s-a părut dificil să găsiți pantofi pe măsura dumneavoastră care să vă și placă, ar trebui să știți că Loake produce aproximativ 150 de modele diferite de pantofi, construite pe o variație de 42 de calapoduri. Deocamdată am comandat cinci modele, de la mărimea 40 la 45, inclusiv jumătăți de mărimi, urmând să ne diversificăm stocurile – dacă vă plac pantofii.

 


 

Noutati Seroussi
 
CE ÎNSEAMNĂ TRAVEL SUIT sau COSTUMUL DE CĂLĂTORIE?

Este un costum de concepție relativ nouă, creat pentru bărbatul contemporan, dinamic, aflat în continuă mișcare și fără prea mult timp liber. Țesătoriile au conceput stofe moderne, din lână 100%, sau în amestec cu puțin elastan pentru mai mult confort, care își revin mai repede după șifonare. Brandul Seroussi confecționează aceste costume care oferă versatilitate, susținute de un fit potrivit, folosind auxiliarele adecvate și o tehnologie actuală.

Noutati Seroussi

Găsiți produse noi in sectiunile CEREMONIE, SLIM FIT, TAILOR FIT și CASUAL

DE CE AVEȚI NEVOIE DE UN ASTFEL DE COSTUM?

Rolul costumului se schimbă, deoarece descrierea fișei postului omului modern s-a schimbat. De la mari directori corporatiști, la agenți creativi, la freelanceri, ”gulerele albe” devin din ce în ce mai puțin legate de birou și necesită îmbrăcăminte care să satisfacă nevoile unui stil de viață mereu în mișcare, în tranzit, echilibrând profesionalismul și timpul liber.

Numărul de costume pe care un bărbat ar trebui să le dețină depinde în mare măsură de profesia sa. Dacă purtați costum în fiecare zi, atunci vă recomandăm cel puțin trei care pot fi alternate. Un bun punct de plecare pentru garderobă este să ai un costum de culorea antracit, unul bleumarin și apoi să adaugi unul albastru, gri sau negru pentru a treia opțiune. În programul nostru Black&Navy găsiți deja costume office negre și bleumarin, care se potrivesc cu cele spuse anterior. Iar în sezonul de Toamnă 2017 am mai introdus o poziție albastră de la țesătoria Marlane din Italia, care vă oferă 1440 de minute de confort și eleganță.

În esență, definiția unui TRAVEL SUIT este: sunt costume estetic adecvate pentru excursii de lucru, dar cu confortul din timpul liber, perfecte pentru a fi purtate și la dineuri. Este o ținută cu care poți alerga direct dintr-un avion la o întâlnire, sau în sala de consiliu pentru o prezentare direct din taxi. Un costum care arată „proaspăt” - fără șifonări și încrețituri, vital în lumea office.

Călătorind cu stil include și îmbrăcămintea dumneavoastră. Dacă sunteți unul din cei care coboară și urcă dintr-un avion în altul, în taxiuri sau metrou, aveți nevoie ca hainele dvs. să fie de partea dvs., nu împotriva dvs. Să fii elegant la check-in este un lucru - dar cel mai important este să arăți fresh și rafinat când ajungi la destinație.

 


 

Pulovere Turtleneck – Termo-confort

Pulovere Termo Confort din Italia cu 2 straturi:
Interior: 100% bumbac-garantează confort exceptional în contact cu pielea
Exterior: 50% lână merinos și 50% acril- vă ține de cald în sezonul rece

Cinci culori diferite: negru, gri, bordo, albastru deschis și albastru închis

Pulovere Turtleneck – Termo-confort

 


 

Prelucrare soft la umeri

Prelucrare soft la umeri

O noutate a sezonului Toamnă 2017 este prelucrarea soft la umeri, fără pernițe groase care să vă deranjeze. Este o adaptare a unei cerințe a vieții moderne, dinamice și accelerate: libertate mai mare în mișcare. Pentru cei care poartă costume zi de zi, această prelucrare soft le oferă un grad mărit de confort. Desigur, am aplicat această idee atât la costumele office, cât și la sacourile casual, pentru a împleti eleganța dintr-un birou sau o ședință cu lejeritatea timpului liber.

Cereți de la consultanții din magazinele Seroussi sacouri cu prelucrare soft la umeri!

Prelucrare soft la umeri

 


 

Jacheta Safari

Noutatea absolută a colecției de vară 2017 este costumul Safari, inspirat din filmele cu James Bond.

Jacheta Safari
Jacheta Safari

Pur și simplu, piesele vestimentare inspirate de safari pot fi folosite pentru a crea o serie de combinații atemporale, rafinate și confortabile pentru vremea toridă a verii. Având, în mod tradițional, patru sau mai multe buzunare extensibile, epoleți și o curea atașată de talie, acestea au fost concepute pentru a fi ușoare, comode, să confere mobilitate, dar să fie și suficient de călduroase pentru serile „africane” reci. Piesa-cheie în cadrul oricărui aspect safari modern este, desigur, jacheta safari. Probabil cel mai important atu al jachetei este versatilitatea sa. Îmbrăcați-l cu o cămașă și pantaloni Chinos, slim fit, pentru seri de cocteiluri, aruncați-l peste blugi, combinat cu un tricou, pentru un week-end cu prietenii -rapid această piesă va deveni un element de bază al garderobei dumneavoastră.

 


 

Noutati Seroussi

Găsiți produse noi in sectiunile CEREMONIE, SLIM FIT, TAILOR FIT și CASUAL

 

Am pregătiti pentru Dumneavoastră un capitol special, unde aveți posibilitatea să vedeți noutățile din colecția Seroussi: țesături deosebite, modele sau produse noi. În acest sezon de vară sunt incluse țesături ușoare și fine, având compoziția de lână 100% sau în amestec cu bumbac, pentru a vă conferi comfort și în cea mai toridă zi la birou , în călătorii sau chiar în vacanță. Avem modele noi de sacouri semicăptușite, comode și utile în sezonul estival.

 


 

NEW SYDNY

Un model total nou în acest sezon: NEW SYDNY, un sacou încheiat la două rânduri, fără pernițe la umăr pentru un confort absolut. Am ales țesături bleumarin cu carouri mari în ideea ca acest produs de îmbrăcăminte să poată fi purtat și ca blazer.

Am creat un concept de MIX&MATCH mai special, utilizînd aceeași țesătură pentru două modele de sacou și un model de pantaloni.

Combinați sacourile cu pantaloni din aceeași stofă- pentru a dobândi o ținută office, sau cu Chinos bej, pentru un look încrezător de membru al unui club de elită.

Sacoul și pantalonii sunt croiți separat, astfel aveți posibilitatea să combinați mărimi diferite.

New Sydny
New Sydny

 

 


 

GIZA

O altă noutate este modelul Slim Fit GIZA. Construit fără pernițe la umăr, este un sacou ușor, confortabil, cu o lejeritate mai mare care intensifică plăcerea la purtare.

Reverul este mai lat - aceasta fiind o cerință a modei actuale.

Am ales două țesături în carouri, stofe subțiri, ușoare, de vară, astfel aveți întrunite la un loc toate caracteristicile necesare pentru un outfit smart casual estival.

Giza
Giza

 

 


 

CURELE

Pentru o diversificare și mai mare a accesoriilor, dar și pentru a vă da posibilitatea de a alege între mai multe tipuri și calități, testăm piața și aducem noi furnizori în magazinele noastre. Acum vă prezentăm curele din piele, aduse din Spania.

Curele

 

 


 

PANTOFI

Pantofii integral din piele (talpa, interior, exterior) sunt foarte eleganți.  Pielea, atent selecționată, este piele de vițel de bivol, foarte rezistentă. Canalul special în care se află un adeziv aparte, închiderea și impermeabilizarea, dar și cusatura care unește talpa exterioară/interioară și fețele pantofului oferă flexibilitate, confort si rezistență maximă la uzură.

Pantofi

 

 


 

TRICOURI DIN BUMBAC

Vă introducem noile tricouri din bumbac de calitate superioară, în culori vii cu scopul final de a întregi ținuta de vară a domnilor și de a face încă un pas către conceptul de TOTAL LOOK.

Tricouri

 

 


 

CURELE DIN PIELE

Curele confecționate din piele veritabilă de crocodil. Prelucrate în Italia, respectând regulile internaționale referitoare la protejarea acestor specii!  Disponibile doar în magazinele Seroussi! 

Două culori diferite: negru si maro  

Preț: 975 RON

Curele Seroussi

 

 


 

BRĂȚĂRI DE LA MONART, ITALIA!

Detaliile mici pot transforma o ținută obișnuită într-una rafinată și stilată! Acum în magazinele Seroussi găsiți brățări, brelocuri și alte accesorii de înaltă calitate de la MonArt, Italia!

Disponibil doar în magazinele Seroussi!

Preț : 135-255 RON

Bratari barbatesti Seroussi