Postări

Postări

S-A REDESCHIS MAGAZINUL ”SEROUSSI” DIN SUCEAVA – IULIUS MALL

Acesta se află pe culoarul principal din Mall, lângă intrarea principală. Este reînnoit, este și mai frumos ca înainte și vă așteaptă cu noua colecție de Primăvară-Vară 2019. Găsiți aici costume elegante, sacouri casual și blezere, smochinguri, pantaloni separați din stofă sau sport, impermeabile, precum și accesoriile adecvate. Vă așteptăm cu drag!

Magazin SEROUSSI din Suceava

TÂRGURILE DE NUNTĂ

TÂRGURILE DE NUNTĂ – izvoare de inspirație pentru vizitatori dar și pentru expozanți.

Participăm și în acest sezon la târgurile de nuntă organizate peste tot în țară. În weekendul acesta ne găsiți în PROMENADA MALL din Târgu-Mureș, sau la Casa Tineretului din Timișoara. Căutați standurile Seroussi pentru a vedea noutățile colecției Seroussi de Ceremonie. Noile modele vor apărea în magazine săptămânile ce urmează, nu le ratați!

 

Premiile Oscar, Sam Davis, Smoching SEROUSSI

Sam Davis într-un smoching #SEROUSSI în seara decernării premiilor #Oscar. Pe noi ne face foarte mândri faptul că eticheta Seroussi a ajuns printre stele.

Sam Davis a contribuit la producerea, editarea și filmarea documentarului "Period. End of Sentence." Filmul a câștigat un Premiu al Academiei pentru cel mai bun scurtmetraj documentar.

Sam Davis

Sam Davis

Magazinul Seroussi din Constanța – City Mall a sponsorizat balul bobocilor de la la Academia Militară de Marină Mircea cel Bătrân.

Tinerii cadeți au purtat smochinguri și costume confecționate de brandul Seroussi, modele Slim Fit, tinerești, croite pe corp, din țesături la modă provenite de la furnizori din Italia – cu preponderență. Accesoriile elegante: cămăși albe din bumbac, cu proprietăți antibacteriene sau NON IRON, cravatele și papioanele rafinate din mătase, batistele fine, butonii cu pietre Swarovski sau semiprețioase – au întregit ținutele tinerilor domni.

Brandul Seroussi le dorește tuturor elevilor de la Academia Militară de Marină Mircea cel Bătrân mult success în toate domeniile!

Cupa ETTU încheiere

A fost un eveniment de înaltă calitate unde echipa noastră s-a prezentat pe podiumul international. La prima rundă a Cupei Europene din Odorheiu Secuiesc am putut fi martorii unor delicatese din ping-pong.

Toată lumea din echipa noastră a produs un joc matur și de calitate, am reușit să arătăm că suntem printre cei mai buni jucători din Europa. Chiar și așa jucătorii noștri au fost învinși. Din grup, cehii și belgienii au câștigat cele două locuri pentru semifinală.

Tu alegi cum să-ți trăiești viața

"Tu alegi cum să-ți trăiești viața și dacă ai un vis, cu siguranță vei fi capabil de a-l face să devină realitate."

Brandul Seroussi a ales să îl sponsorizeze pe tânărul Zoltan Vizoli din Miercurea-Ciuc în drumul său spre culmile muntelui Mont Blanc.

Așa cum acest tânăr ambițios pășește cu încredere de sine și cu perseverență către culmile cele mi înalte ale munților lumii, așa și brandul Seroussi urcă pas cu pas, constant, pe potecile întortocheate ale modei.