Postări

Postări

Care costum ți se potrivește

Răspunsul la această întrebare este dat de mai mulți factori, de și mai multe întrebări:

  1. Pentru ce ocazie aveți nevoie de costum?
  2. Ce culori și model preferați?
  3. Ce conformație aveți, ce fit și ce mărime vi se potrivesc? Și încă multe alte criterii pe care vom încerca să le acoperim.

 Vom lua fiecare chestiune în parte și o vom analiza din mai multe puncte de vedere. Însă, indiferent de model, culoare sau modă, cel mai important este să vă alegeți costumul în așa fel ca să vă vină perfect și să vă simțiți bine în el.

Brandul Seroussi anunță numirea lui Andrei Bușoi în funcția de Director General

București, 22.11.2021: Cu o istorie de 23 de ani pe piața românească de modă masculină, brandul Seroussi face parte din portofoliul grupului J&R Enterprises, o societate pe acțiuni româno-canadiană care mai deține si trei fabrici de confecții în Romania, două in Odorheiu- Secuiesc și una in Botoșani.

Brandul Seroussi a avut onoarea de a sponsoriza Lotul Paralimpic Român

Am fost mereu implicați în activități sportive și culturale. Brandul a avut onoarea de a sponsoriza Lotul Paralimpic Român asigurând vestimentația de prezentare a sportivilor paralimpici la ceremoniile de deschidere și închidere a jocurilor Paralimpice de la Tokyo 2020.

Suntem mândri de voi! Pentru efortul și determinarea voastră sunteți din start o echipă de învingători! Prin ținutele oficiale made by Seroussi pentru lotul paralimpic român, ne bucurăm să fim o mică parte din povestea voastră la Jocurile Paralimpice desfășurate acum la Tokyo. Hai, România!

Ținute Seroussi au ajuns pe scena Oscarurilor și în filmul The Protege, cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson

Seroussi continuă să se implice în proiecte artistice și de responsabilitate socială. Anul acesta, ținute marca Seroussi pot fi admirate în pelicula hollywoodiană The Protege, cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson în rolurile principale. Seroussi a fost, în 2019, și ținuta selectată de unul dintre câștigătorii premiilor Oscar, Sam Davis, în cadrul ceremoniei de decernare. Sam Davis a contribuit la producerea, editarea și filmarea documentarului "Period. End of Sentence.” Filmul a câștigat un Premiu al Academiei pentru cel mai bun scurtmetraj documentar.

BUCUREȘTI BUSINESS DAYS 2019

”Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și ați contribuit, în calitate de partener, la succesul ediţiei București Business Days 2019. Apreciem implicarea dumneavoastră și suntem recunoscători pentru sprijinul pe care ni l-ați oferit, pentru a organiza cel mai mare eveniment de business și networking din București dar și din restul țării, dedicat dezvoltării profesionale și mediului antreprenorial” sunt cuvintele primite de Brandul Seroussi de la organizatori.

Campionatul individual județean 2019

La sfârșitul lunii noiembrie, Asociația Județeană de Tenis de Masă Harghita a proclamat campionii județeni, în toate cele cinci grupe de vârstă, iar meciurile s-au jucat în sala de tenis de masă din Odorheiu Secuiesc, timp de o săptămână. În toate cele cinci grupe de vârstă, campionii au fost din Odorheiu-Secuiesc. Printre participanți s-au aflat jucători din Gheorgheni, Cristuru-Secuiesc și Miercurea Ciuc. Câștigătorii au primit medalii, cupe, diplome, echipamente, dulciuri și premii în numerar de la Consiliul Județean Harghita și de la firma Magdolna Impex.

Cea mai mare realizare a existenței noastre

Revanșa Cupei Europene a turului 3, împotriva clubului sportiv Sao Roque din Portugalia, a debutat cu o înfrângere de 3-1.

Aproximativ două sute cincizeci de persoane au fost interesate de bătălia din Sala Sporturilor din Odorheiu -Secuiesc. György Szilárd a început cu o victorie de 3-0 asupra lui Joni Perreira.

A doua ciocnire a dus la o bătălie dramatică între Sebastian Loso și Nuno Henriques. Jucătorul nostru a condus cu 2-1, adversarul portughez a egalat, iar, în al cincilea set, cel decisiv, ambii jucători au avut o minge de meci, iar Loso a câștigat cu 16-14.