Cupa ETTU

Cupa ETTU

CLUBUL SPORTIV DE TENIS DE MASĂ DIN ODORHEIU-SECUIESC PARTICIPĂ LA COMPETIȚII EUROPENE IMPORTANTE – SEROUSSI ESTE ALĂTURI DE EI!

Au rămas doar două săptămâni până la unul dintre cele mai prestigioase evenimente din istoria tenisului de masă și unul dintre cele mai importante întâmplări din viața sportivă din 2018, din Odorheiu-Secuiesc. Avem posibilitatea de a păși pe podiumul de premiere international, chiar pe teren autohton, în prima rundă a Cupei ETTU pentru bărbați. Pe 29 și 30 septembrie, la Sala Sporturilor din Odorheiu-Secuiesc, adversari belgieni, cehi și portughezi vor trebui să lupte pentru două locuri din runda următoare. Echipa noastră este compusă din György Szilárd, Cservik Krisztián, Tamás SzabolcsFejér András, Sánduly Levente și György István, care se pregătește pentru o acest concurs deosebit.

Sâmbătă, 29 septembrie, vom începe cu El Nino Praga din Cehia. La ora 19.00 adversar va fi Sao Roque din Portugalia, iar, în al treilea tur, ținut duminică dimineața de la ora 10.00, ne vom lupta cu TT Vedrinamur din Belgia.

Cupa ETTU este al doilea cel mai important turneu continental pentru cluburile de tenis de masă din Europa, după Liga Campionilor Europeni.

Pentru mai multe detalii referitoare la competiție, vizitați pagina de web: https://www.fsk.ro