Notificări Legale

Notificări Legale

Termeni si condiţii Firmele J&R Enterprises S.R.L., S.C. Norada S.A. şi brandul Seroussi, denumiţi aici ca şi „Grupul”, recunosc importanţa protecţiei datelor personale ale clienţilor noştri (de exemplu: date de identificare), precum şi a oricăror informaţii financiare (de exemplu: numărul cardului de credit). Din această cauză, Grupul adoptă o politică şi măsuri de siguranţă specifice, în vederea protecţiei datelor Dvs. personale. Vă informăm că Grupul nu colectează nici un fel de date personale (şi, în consecinţă, nu acceptă comenzi online), de la nici o persoană sub 18 ani. Rugăm respectuos pe toţi cei sub vârsta de 18 ani să nu procedeze la inserarea datelor lor personale (şi să nu iniţieze cumpărături online), apelând la un adult să efectueze procedurile de rigoare. Grupul îşi rezervă dreptul de a schimba ocazional politica de securitate. Vă vom informa în cazul oricărei modificări ale regulilor noastre de siguranţă prin postarea acestora pe website. Din acest motiv, vă îndemnăm să vizitaţi periodic website-ul nostru. Spre informarea cu privire la felul în care Grupul prelucrează datele provenite de la Dvs., vă rugăm să citiţi cele de mai jos:

 1. Ce fel de informaţii colecteză Grupul?
  • Se adună date personale ale celor care vizitează acest website precum şi de la cei care îşi înregistrează informaţiile cu scop de marketing. Totodată utilizăm cookie-uri şi urmărim adresele IP, în scopul îmbunătăţirii serviciilor noastre şi, de asemenea, pentru a spori experienţa Dvs. online.
 2. În ce fel utilizează Grupul informaţiile provenite de la Dvs.?
  • Clienţii care aleg să se înregistreze pe website-ul nostru consimţând furnizarea datelor către Grup, vor primi, prin mijloacele de comunicare electronice, anunţuri cu privire la noile produse şi a evenimente din cadrul Grupului. Clienţii pot alege în orice moment deconectarea de la aceste informaţii, iar Grupul nu va mai furniza comunicări pe adresele electronice respective.
 3. Modalităţi de procesare
  • Legat de scopurile mai sus menţionate, datele Dvs. vor fi adunate pe căi electronice, prin sisteme securizate, şi vor fi procesate atât în formate electrnice, cât şi pe suport de hârtie, corespunzător protejate.
  • Mai departe, în cazul consimţământului Dvs. pentru inserarea datelor personale în Baza de date ale Clienţilor Grupului, acestea pot fi folosite în scopuri de prelucrare statistică şi de analiză a pieţei, fiind procesate în mod identificabil.
 4. Modul obligatoriu sau voluntar de furnizare a datelor necesare
  • Pentru completarea unei comenzi online sunt necesare un set de date personale. Eşecul sau refuzul furnizării de informaţii corecte la cerere, pot duce la anularea oricărei comenzi actuale sau la incapacitatea funcţionării aplicaţiei online, astfel şi la procesarea de către organizaţia Grupului a cererii Dvs. Infomaţiile care nu sunt obligatorii vor fi notate corespunzător pe ecran. Puteţi alege să nu ne furnizaţi informaţii notate ca fiind opţionale, dar să continuaţi utilizarea aplicaţiei Seroussi.ro online shopping cu succes .
 5. Destinatarii comunicării datelor
  • Datele Dvs. personale vor fi procesate de către o persoană calificata in prelucrarea acestora.
  • Mai mult, datele Dvs. pot fi comunicate către terţi, din România, printre care companii aflate în colaborare cu Grupul, care ne susţin în administrarea tranzacţiilor (în special furnizori de servicii de internet, agenţi / agenţii de expediere), unităţi de verificare bancare şi de credit, precum şi către consultanţi, furnizori de servicii legate direct de activităţile de marketing sau de întreţinere a sistemelor de procesare a datelor, sau către companii cu activităţi de stocare şi administrare a datelor.
 6. Drepturi de proprietate
  • Referitor la datele personale pe care le vom procesa, dorim să vă informăm că: aveţi dreptul la obţinerea de la Grup a confirmării sau infirmării existenţei acestor informaţii în baza de date a firmei; aveţi dreptul să cereţi comunicarea datelor în format inteligibil, să fiţi informat de sursa datelor personale şi de logica procesării acestora; aveţi dreptul la eradicarea, anonimizarea sau blocarea informaţiilor procesate ilegal, precum şi actualizarea, rectificarea sau, unde este cazul, integrarea informaţiilor; aveţi dreptul la obiecţiuni, în întregime sau parţial, în limite legale, la procesarea datelor personale.

Privitor la procesările susmenţionate, dacă doriţi exercitarea drepturilor Dvs. sau doriţi să primiţi o listă actualizată a destinatarilor comunicării, puteţi să ne contactaţi pe portalul www.seroussi.ro. Mai departe, în cazul consimţământului Dvs. original de a primi materiale promoţionale, puteţi obiecta la acest aspect oricând, gratuit, solicitând ştergerea datelor Dvs. din lista de email prin selectarea linkului de dezabonare pe care îl veţi în orice comunicat al nostru, sau scriindu-ne direct.