Limited Edition

Limited Edition

Pentru cei care doresc un costum unic, confecționat la comandă, din țesătură fină furnizată de firma Cerruti din Italia, oferim produsele Limited Edition.

Această nouă grupă de produse cu etichetă Seroussi vine în continuarea colecțiilor sezoniere și fac parte din programul Limited Edition, un proiect de mare succes lansat în vara anului 2013. Pentru cei ce nu cunosc încă aceasta etichetă aurie, vă vom prezenta pe scurt ideile de bază: după cum o arată și denumirea, produsele din această gamă sunt limitate, fiind numerotate de la 1 la 50, asigurând clienților noștri autenticitate exclusivă prin posibilitatea de a îmbina un model Seroussi anume, în mărimea cumpărătorului, cu o țesătură de înaltă calitate de la țesătoria Cerruti - Italia.

Pe lângă calitatea excepțională a materialului de bază, produsele din această serie limitată sunt efectuate cu accesorii special alese, cum ar fi nasturi din lemn de Tagua, denumit și palmierul de fildeș, cusătură ornamentală aurie pe căptușeală, dar și cu o atenție specială, prin care Brandul Seroussi dorește să-și răsplătească clienții asigurându-le Unicitatea.

Produsul este livrat în magazinul Seroussi unde s-a efectuat comanda în termen de 15 (cincisprezece) zile lucrătoare.

Prin Limited Edition ne străduim să dezvoltăm conceptul de Total Look și să împlinim dorințele acelor bărbați cărora le place să poarte un costum special cusut pentru ei.

Dorim să informăm clienții noștri că au sosit zece poziții noi de țesătură, tot de la firma Cerruti – Italia, toate de finețe superioară, așa cum v-am obișnuit deja. Cea mai mare parte a noilor stofe poartă eticheta NOBILITY 150’S AAAAA, certificând calitatea superioară, nobilă a acestora. Din punct de vedere cromatic am ales pentru Dumneavoastră o poziție bej, foarte distinsă specială pentru sezonul de vară. Desigur, avem și țesătură neagră, sau mai inchise: antracit, bleumarin închis, dar și mai multe nuanțe de albastru, foarte căutate și foarte trendy. Avem și o țesătură în carouri – o combinație între gri mediu, marou și roz – coroana acestei colecții.

Costum Seroussi Limited Edition