Limited Edition

Limited Edition

După cum o arată și denumirea, produsele din această gamă sunt limitate, se confecționează maxim 30 de bucăți, asigurând clienților noștri autenticitate exclusivă prin posibilitatea de a îmbina un model Seroussi anume, în mărimea cumpărătorului, cu o țesătură de înaltă calitate. Noutatea din anul 2018 este furnizorul de stofă LORO PIANA, un nume cunoscut pe piața confecțiilor. Cu sediul în nordul Italiei, Loro Piana produce țesături la superlativ și bunuri de lux, folosind cele mai fine și cele mai rare materii prime din lume. Urmărirea excelenței a fost misiunea sa de șase generații. Loro Piana își actualizează în mod constant gama de peste 1.500 de variații de țesătură din care se pot alege, inclusiv lână merinos extra-fină, cașmir și Baby Cașmir, vicuña și cele mai fine mătăsuri, combinate cu alte fibre care au ca rezultat cele mai ușoare și performante țesături pentru ținute formale.

Pe lângă calitatea excepțională a materialului de bază, produsele din această serie limitată sunt efectuate cu accesorii special alese, cum ar fi: nasturi din lemn de Tagua, denumit și palmierul de fildeș, cusătură ornamentală aurie pe căptușeală, dar și cu o atenție specială, prin care Brandul Seroussi dorește să-și răsplătească clienții asigurându-le Unicitatea.

Costume confecționate din materiale de la LORO PIANA se pot comanda în magazinele SEROUSSI din București – AFI Mall, Iași – Palas Mall, Cluj-Napoca – Iulius Mall, Târgu-Mureș – Promenada Mall și Timișoara – Iulius Mall.

Prin Limited Edition ne străduim să dezvoltăm conceptul de Total Look și să împlinim dorințele acelor bărbați cărora le place să poarte un costum special cusut pentru ei. Produsul este livrat în magazinul Seroussi unde s-a efectuat comanda în termen de 20 de zile lucrătoare.

Costum Seroussi Limited Edition

Pe lângă LORO PIANA am păstrat și țesăturile de finețe superioară de la firma CERRUTI, așa cum v-am obișnuit deja. Cea mai mare parte a acestor stofe poartă eticheta NOBILITY 150’S AAAAA, certificând calitatea superioară, nobilă a acestora. Costume din aceste stofe se pot comanda în magazinele SEROUSSI din: Odorheiu-Secuiesc, București – Galeria de modă, Cluj-Napoca – Vivo! Mall, Constanța – City Park Mall, Sibiu.

(detalii despre magazine, adrese, program de lucru, găsiți aici: https://seroussi.ro/ro/magazine-seroussi )