Newsletter Seroussi

Newsletter Seroussi

ȚESĂTURI SPECIALE ÎN COLECȚIA PRIMĂVARĂ-VARĂ 2018

 

Brandul Seroussi continua să aducă câteva materiale speciale și în colecția Primăvară / Vară 2018. Vă vom prezenta aici una dintre ele: o țesătură pentru sacouri de vară, ușoară de la firma DRAGO din Italia.

 

Bluefeel este o lână tropicală de finețe 140’S - numită "țesătură supremă pentru călătorii de afaceri".

 

Vă oferim noul sacou GIZA confecționat din acest articol, în 9 culori de vară frumoase, luminoase, care vor fi în magazinele noastre începând cu luna martie a acestui an.

Țesături speciale în colecția primăvară-vară

 

 

Ce face această țesătură specială?

 

Țesături speciale în colecția primăvară-vară
  • Este natural-elastică - pentru un fit perfect.
  • Este impermeabilă, respingând apa.
  • Este un material anti-pată, fiind ușor de curățat.
  • Conferă un sentiment de răcorire, oprind razele arzătoare ale soarelui, datorită vopsirii și finisării sale speciale, ajutând la respingerea radiațiilor solare.
  • Este ecologic, deoarece este fabricat din lână organică patagoniană, respectând mediul și animalele.

 

O altă țesătură specială folosită în colecția de Primăvară-Vară 2018 este cea furnizată de ZIGNONE: articolul WR918.Această stofă respinge apa – deci, automat este mai ușor de întreținut, are în compoziție și elastan comfortabil, obținând astfel un TRAVEL SUIT perfect.

 

Țesături speciale în colecția primăvară-vară

Am confecționat două modele de costume MIX&MATCH: HARVARD + COOPER și NEW ROWIE + PIPE, pentru a da posibilitatea de alegere pentru domni din mai multe categorii de vârstă, conformație corporală sau fit.

Țesături speciale în colecția primăvară-vară
Țesături speciale în colecția primăvară-vară

 


 

BRANDUL SEROUSSI – PREZENT LA GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA

La gala premiilor radar de media

PREMIILE RADAR DE MEDIA s-au desfăşurat în două etape de votare: etapa preliminară şi etapa finală. Totul a culminat cu evenimentul de decernare a trofeelor GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, în luna octombrie 2017. Unul dintre MC-ul de ceremonie a purtat smoching Seroussi. Am fost mândri să vedem logoul nostru printre atâtea celebrități ale emisiunilor televizate.

 

 

La gala premiilor radar de media
La gala premiilor radar de media

AM INTRODUS PANTOFII LOAKE ÎN MAGAZINELE SEROUSSI

Pantofii loake în Magazinele Seroussi

Loake este un producător tradițional de încălțăminte pentru bărbați, cu o istorie de peste 130 de ani în Anglia. Este renumit pentru pantofii clasici realizați prin tehnica Goodyear Welted și pentru faptul că folosește doar materialele de cea mai înalta calitate. Atunci când tradiția și performanța întâlnesc pasiunea standarde mai înalte se nasc, iar Loake nu face excepție. ”Astăzi, 5 generații și 130 de ani mai târziu, asocierea dintre Loake și pantofii de calitate, lucrați manual, încă persistă.”

Dacă până acum vi s-a părut dificil să găsiți pantofi pe măsura dumneavoastră care să vă și placă, ar trebui să știți că Loake produce aproximativ 150 de modele diferite de pantofi, construite pe o variație de 42 de calapoduri. Deocamdată am comandat cinci modele, de la mărimea 40 la 45, inclusiv jumătăți de mărimi, urmând să ne diversificăm stocurile – în funcție de cerințele pieții.

Pantofii loake în Magazinele Seroussi

NOUTĂȚI: GECI SPORT DE LA FÉRAUD - FRANȚA

Colecția de toamnă 2017 a început cu o noutate: geci sport în magazinele Seroussi. Deocamdată avem doar trei modele, dintre care două sunt reversibile, însă dorim să dezvoltăm și gama produselor sport

GECI SPORT DE LA FÉRAUD - FRANȚA

AVIO este o jachetă reversibilă. SENSO este o jachetă de voiaj, cu buzunare confortabile, mari, aplicate și cu terminație stretch pentru a vă susține pe durata călătoriei. TRENO este o jachetă reversibilă. Jachetele sunt foarte ușoare, călduroase, cu funcții de protecție împotriva vântului și de impermeabilitate, pentru confortul dumneavoastră. Vizitați secțiunea CASUAL pentru mai multe informații.

GECI SPORT DE LA FÉRAUD - FRANȚA
GECI SPORT DE LA FÉRAUD - FRANȚA

AM FOST PREZENȚI ȘI LA A 9-A EDIȚIE A CONFERINȚEI MARKETING ÎN DIRECT

9-A EDIȚIE A CONFERINȚEI MARKETING ÎN DIRECT

La cea de-a 9-a ediție a Conferinței “Marketing in Direct” participanții au avut de ales între Seducția Influențatorilor și Marketingul automatizat, lăsându-se convinși de speakeri importanți. Pentru mai multe detalii vă invităm pe pagina de web: http://www.marketingindirect.ro

9-A EDIȚIE A CONFERINȚEI MARKETING ÎN DIRECT
9-A EDIȚIE A CONFERINȚEI MARKETING ÎN DIRECT

PROFITAȚI ACUM PENTRU A VĂ ÎMBOGĂȚI GARDEROBA

Nici nu mai are rost să mai scriu ceva, deoarece ”o imagine face cât o mie de cuvinte”. Adică, vedeți și Dumneavoastră, avem reduceri de până la -50% la colecția de vară. Sacouri ușoare, semicăptușite sau căptușite în întregime, costume deschise la culoare, pantaloni din bumbac – toate sunt la promoție. Profitați acum pentru ca să vă îmbogățiți garderoba.

Promoția are ca termen final sfârșitul lunii septembrie, după care magazinele Seroussi din țară vor avea pe stoc doar produsele de Toamnă-Iarnă 2017


NOUTĂȚI ÎN SEZONUL DE TOAMNĂ 2017

Noutăți în colecția de toamnă sunt atât în zona modelelor, cât și din punct de vedere al țesăturilor. Vă vom prezenta câteva dintre aceste detalii pe parcursul Newsletterelor viitoare.

Cea mai mare modificare efectuată față de modelele din sezonul trecut este prelucrarea soft a umerilor. Nu se mai folosesc pernițe groase, rigide la umeri, astfel crescând nivelul de comoditate la purtare. Ca aspect umerii sacoului sunt acum mai netezi, mai rotunzi, preluând forma corpului celui care îl poartă. Un alt atu al acestei prelucrări tehnologice noi este faptul că acum băieții cu umeri largi, lucrați la sală, își găsesc mai ușor sacouri confortabile.

Pentru mai multe sfaturi cu privire la garderoba Dumneavoastră vă invităm să vizitați:
http://www.stilmasculin.ro/3-sacouri-pe-care-le-poti-asorta-la-garderoba-ta/


TRAVEL SUITS DE LA SEROUSSI

”Confortul înseamnă a te simți bine și lejer. O îmbrăcăminte confortabilă și personală este o emoție senzorială. Senzația la atingere, proprietățile fibrelor, permeabilitatea, respirabilitatea, aspectul suprafeței, finisarea și experiența textilă sunt regulile care dau un cadou unei țesături: plăcerea de a fi purtat.”

Veți găsiți noi poziții de țesături rezistente și comode, datorită elasticității materialului, din care am confecționat costume OFFICE sau TRAVEL SUIT. Aceste costume vă vor servi cu brio în toate cele 1440 de minute ale unei zile, chiar și atunci când trebuie să călătoriți mai mult pentru o ședință importantă. Particularitatea acestor stofe este că, deși se șifonează, fiind totuși țesute din fibre naturale, cutele nu sunt atât de adânci și își revin mai ușor.


Urmăriți și informările noastre viitoare pentru a afla mai multe detalii. Găsiți date referitoare la modelele și la stofele din colecția de Toamnă 2017 și pe pagina noastră de web: www.seroussi.ro, dar și pe facebook sau instagram.