CEREMONIE

COSTUME CEREMONIE & ACCESORII

Alege costume ceremonie bărbați și accesorii de la Seroussi, un brand emblematic al eleganței masculine, și beneficiază de un look de neuitat la evenimentele importante din viața ta.

Indiferent că vorbim de nuntă, cununie civilă, botez sau gală de premiere, ai parte de costume și ținute alese, ce îmbină armonios designul clasic cu croieli moderne, execuția impecabilă și materialele de cea mai bună calitate.

Când îmbraci un costum de ceremonie Seroussi, te bucuri de tailoring realizat cu măiestrie, de peste 25 de ani de tradiție de modă masculină și de încrederea pe care ți-o oferă o ținută deosebită, care îți vine perfect.

Descoperă colecția de articole și costume pentru evenimente de la Seroussi și alege-ți piesele vestimentare care te vor face să strălucești la ocaziile importante din viața ta, indiferent că ești mire, cavaler de onoare sau pur și simplu invitat la un dineu oficial.

Alege dintr-o colecție variată de piese vestimentare de ceremonie pentru bărbați

Un costum de ceremonie este format din articole vestimentare specifice și accesorii care împreună formează o ținută deosebită. Poți opta printre altele pentru următoarele articole vestimentare: sacouri smoking, cămăși elegante, pantaloni, papioane, batiste de buzunar sau butoni cămașă.

Ai posibilitatea să-ți alcătuiești o ținută de neuitat pentru nuntă, botez, cununie civilă sau alte evenimente importante din viața ta. Fiecare piesă vestimentară este rezultatul unui proces meticulos de creație și execuție impecabilă. Realizăm o selecție atentă a celor mai fine stofe, cum este de exemplu, lâna virgină 100%, utilizăm croieli italienești precise și tipare moderne, astfel încât să obținem o ținută ce prezintă o combinație ideală între rafinament și confort.

Te bucuri nu numai de un costum elegant și de calitate, ci și de o ținută care îți vine perfect. La Seroussi poți găsi cu ușurință o mare varietate de mărimi și tipare pentru costumele de ceremonie, pentru că fiecare bărbat merită să se bucure de o ținută impecabilă, indiferent de vârstă sau de conformație. Descoperă colecția de costume ceremonie bărbați, bucură-te de un look desăvârșit la cel mai important eveniment din viață!

CEREMONIE

Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

pe pagină
Setați descendent
Back to Top