Brandul Seroussi anunță numirea lui Andrei Bușoi în funcția de Director General

București, 22.11.2021: Cu o istorie de 23 de ani pe piața românească de modă masculină, brandul Seroussi face parte din portofoliul grupului J&R Enterprises, o societate pe acțiuni româno-canadiană care mai deține si trei fabrici de confecții în Romania, două in Odorheiu- Secuiesc și una in Botoșani.

Noul Director General al firmei NORADA S.A., Andrei Bușoi, vine cu o experiență de peste 15 ani în industria de modă, de pe poziții de top management pentru România, dar și pentru Slovenia, în calitate de Director de Vânzări si Operațiuni în cadrul grupului Montecristo, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Europa Centrală.
Andrei Bușoi: „Noua poziție îmi oferă ocazia de a duce mai departe povestea brand-ului Seroussi, de a deschide și dezvolta noi parteneriate, de a fructifica noi oportunități de business și de a lansa noi colecții care să ofere din ce în ce mai mult spațiu pentru eleganță în viața bărbaților din România. Unul din obiectivele mele este crearea unei linii Smart Casual care să completeze oferta actuală a brandului SEROUSSI.
Sub sloganul „MORE SPACE FOR ELEGANCE”, vom orienta brandul Seroussi în 2022 către o imagine înnoită, mai proaspătă, cu un stil mai versatil și colecții care trec prin toate fațetele stilului masculin, de la ținutele smart casual, până la costumele de ceremonie.
Pe lângă cele 10 magazine actuale din București și din țară, ne dorim extinderea rețelei proprii de desfacere, astfel încât să putem ajunge la clienții nostri în mod direct și lor să le oferim o experiență de brand completă. Avem în plan deschiderea a trei noi magazine de brand pentru 2022 și analizăm cele mai bune locații strategice, în contextul actual al pieței. Avem în vedere atât București, cât și Constanța și Brașov.
Un alt obiectiv important pentru perioada următoare este planul de marketing digital pentru dezvoltarea magazinului online Seroussi, o componentă din ce în ce mai importantă a pieței de fashion, mai ales în contextul restricțiilor generate de pandemie” Seroussi s-a impus ca un brand dedicat bărbatului modern, rafinat, dar și celui cu gusturi clasice. Toate creațiile Seroussi sunt fabricate în România, folosind exclusiv stofe de calitate, aduse de la renumite țesătorii din Europa, în special din Italia, precum Cerruti, Reda, Marzotto, Marlane, Comero, Zignone, Tollegno și Paulo de Oliveira din Portugalia. Pentru a dezvolta conceptul de “total look”, Seroussi pune accent pe diversificarea permanentă a ofertei sale: pe lângă articolele de înaltă clasă precum costume, sacouri și pantaloni eleganți, business sau de ceremonie și paltoane, colecțiile Seroussi cuprind elemente smart casual, sacouri, pantaloni, jachete, impermeabile, dar și accesorii, de la cămăși, cravate, butoni, până la curele și pantofi din piele. Produsele Seroussi sunt distribuite în aproape toată țara prin cele 10 magazine Seroussi și peste 20 de magazine partenere.